Urząd Gminy Izabelin - Gmina Izabelin

Menu główne

Treść

Klauzula informacyjna dla uchodźcy w związku z pomocą z Gminy Izabelin

Informacja dotycząca danych osobowych zgodnie z przepisami art. 13 Rozporządzenia 2016/679:

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Wójt Gminy Izabelin

Kontakt do administratora izabelin@izabelin.pl .

  1. W sprawach dotyczących Pani/Pana danych można kontaktować się bezpośrednio z administratorem. Może też Pan/i skorzystać z przysługujących na mocy przepisów RODO praw oraz uzyskać wyjaśnienia dotyczące przetwarzania Pani/a danych od naszego inspektora ochrony danych osobowych kontaktując się poprzez e-mail iod@izabelin.pl .
  2. Pani/Pana dane będą przetwarzane w celu zapewnienia pomocy obywatelom Ukrainy w związku z konfliktem zbrojnym na terytorium tego państwa. Przetwarzanie jest realizowane w interesie publicznym, w związku z przepisami ustawy z dnia 12 marca 2022 r. o pomocy obywatelom Ukrainy w związku z konfliktem zbrojnym na terytorium tego państwa (Dz. U. poz. 583 z późn. zm.).
  3. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do zrealizowania wskazanego celu, w szczególności kontaktu.
  4. Przysługuje Panu/Pani prawo żądania dostępu do Pana/ Pani danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do żądania przenoszenia danych.
  5. Przysługuje Panu/Pani prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego do Prezesa UODO na przetwarzanie danych przez Administratora.
  6. Pana/ Pani dane mogą być udostępnione podmiotom i osobom wspierającym administratora w procesie niesienia pomocy uchodźcom, a także podmiotom uprawnionym do tego na podstawie przepisów prawa.
  7. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji zadnia pomocowego .

Promobox

Kontakt

  • -

Kontakt

Urząd Gminy Izabelin
ul. 3 Maja 42
05-080 Izabelin

tel. 22 722 89 30
e-mail: izabelin@izabelin.pl

Nr konta
31 1020 1026 0000 1102 0023 6034
PKO BP SA II O/Warszawa

MAPA

[obiekt mapy]
  • System Informacji Przestrzennej - Urząd Gminy Izabelin

Rozmiar czcionki

Wersja o wysokim poziomie kontrastu

Przełącz się na widok strony o wysokim kontraście.
Powrót do domyślnej wersji strony zawsze po wybraniu linku 'Graficzna wersja strony' znajdującego się w górnej części witryny.